Valdemar Eriksen – #85

Nordjyderne kommer! Som nummer to, præsenterer vi igen en nordjyde. Og denne gang er det et velkendt ansigt i formelsporten – Valdemar Eriksen fra Nibe ved Ålborg. Valdemar fik sin debut i Formel 5 i 2017 sæsonen, hvor han fik flot succes. Det bedste resultat blev en 3. plads ved Nightrace på Padborg Park.

Men udbyttet skulle slet ikke måles i pokaler, selvom pokalen fra Padborg uden tvivl har en flot plads på pokalhylden. Der er hovedsageligt fokus på at opbygge erfaring og udvikle Valdemars evner i racerbilen. I år er han så kravlet et skridt op ad stigen, og er at finde i Renaultraceren med nr. 85 på siden. Og han har allerede kørt en del kilometer i bilen. Sidst var i Barcelona, hvor han og teamet fik nogle gode testdage. Og om kort tid går turen igen sydpå, for at få flere kilometer i kroppen.

Forventningerne til denne sæson, er stort set de samme som til Valdemars første sæson i Formel 5, nemlig at lære, og blive dygtigere og skarpere. Derfor er der heller ikke sat et placeringsmål.

Med sig i teamet har Valdemar kompetente folk. Som i sidste sæson står Torben Risum ved Valdemars side. Også Steffen Skjødt-Jakobsen (aka “Danmarksmesteren i Buffet”) er at finde i teamet igen. Og på den tekniske side, har Valdemar Eriksen Racing lavet en aftale med Julian Hoskins. Han er en meget kompetent herre, der har haft sin gang i formelsporten i mange år. Som drivercoach har det været naturligt at tilknytte Robert Schlünssen, der har været Valdemars tidligere teamchef i gokart hos RS Competition. Robert har stor erfaring med F4 fra Tyskland, hvor han drev sit eget team.

Valdemar er SÅ klar, og ser frem til at komme i cockpittet. Lad sæsonen begynde!

Følg Valdemar HER: @ValdemarEriksenRacing