Martin Harritz – #16

Der bliver i 2018 gensyn med den stille, men lynhurtige østjyde, Martin Harritz. Og i år går han efter guldet. Martin kommer fra en gokartkarriere hvor han høstede mange flotte resultater. Og i 2017 tog han det naturlige skridt fremad, og startede sin formelkarriere i Formel 5. 

Det blev en lærerig sæson, både for Martin og teamet. Trods den stejle indlæringskurve, formåede Martin alligevel at ende som nr. 4 i mesterskabet – med fire podieplaceringer undervejs, den bedste en 2. plads på hjemmebanen, Ring Djursland.

Martin har i 2018 et klart mål, og det er at vinde det danske Formel 5 mesterskab. Og han føler sig 100% klar. Selvom Martin ikke er en mand af mange ord, så skal man ikke tage fejl af ham. Han er lynhurtig og dedikeret til sin sport – og samtidig er han yderst vellidt hos konkurrenterne. Også teamet GO BIG Promotion melder sig også fuldstændig klar. Man har i år lavet en aftale med Alex Frederichsen fra FSP.

Finn Nielsen der er både far og teamchef, ser frem til samarbejdet. Han har allerede nu meldt raceren klar med nr 16 på siden. Og i modsætning til sidste sæson, vil GO BIG stå i eget telt i år. Nu venter man bare på at få lidt mere varme på asfalten, og få testet bilen med det nye vingesæt. Martin og teamet glæder sig både til at få gang i bilen, men i lige så stor grad glæder de sig til at mødes med alle de fantastiske mennesker de kender, rundt om på de danske racerbaner. Der er heller ikke tvivl om at det lille østjyske team bliver modtaget med åbne arme. GO BIG!

Du kan følge Martin Harritz her: @Martin Harritz