Brad Dias – #6

Brad Dias – et helt nyt og ubeskrevet blad, ihvertfald i dansk motorsport. I international henseende er han dog ikke så ukendt. Brad har haft en lang gokartkarriere. Og da det var tid til at komme videre blev det i Formel Ford. I 2016 0g 2017har han med stor succes kørt med i Formel Renault i det asiatiske mesterskab. Her er det blevet til 2 gange podieplacering i debuten, og i 2017 sluttede han på en samlet 6. plads i mesterskabet.

Så det er en erfaren herre vi har fået ind i klassen. Brad er 21 år gammel og født i Indien, men opvokset i Hong Kong. Han har gennem sit netværk fået kontakt til Peter Collins, som er driver-coach hos Magnussen Racing Experience. Og via den vej har han fået muligheden for at komme ind i teamet.

Han ser meget frem til sæsonen, og er stolt over at få muligheden for at køre hos Jan Magnussen. Der kæmpes lige nu med at lære banerne at kende, og det er vigtigere end at forsøge at følge med de danske kørere i starten. Men man skal ikke være i tvivl. Han går efter den øverste plads på podiet, og med sin store erfaring fra Formel Renault er der også grund til at tro at Brad kan være med helt i toppen af mesterskabet.

Samtidig håber Brad også på at få skabt en række gode venskaber med de andre kørere, for tiden udenfor banen er ligeså vigtig som på banen.

Du kan følge Brad Dias HER: @braddiasracing